VORES VISION & MISSION

Vores vision er at blive Skandinaviens største messe med højt indhold af faglighed og dyrevelfærd, og derved blive hobbyens foretrukne mødested. Vi vil åbne og synliggøre hobbyen i bedst mulige rammer, for at sikre forståelse for vores hobby, højne fagligheden og dyrevelfærden i hobbyen.

Der afholdes 4 messer om året i Hedensted og Rødovre, 2 forårsmesser og 2 efterårsmesser. Messerne er høj kvalitet og højt fagligt indhold for at fremme kendskabet og interesse til hobbyen.

REPTILMESSER er en messe med reptiler og andre eksotiske dyr – lige fra slanger, øgler, padder, hvirvelløse dyr, pindsvin, sugar gliders, hamster til ildere m.m. Vores mission er at skabe en messe, hvor alle med en interesse indenfor reptiler og eksotiske dyr kan mødes, udveksle erfaringer, sælge og købe dyr.

Der vil være stande med udstyr til alt indenfor hobbyen lige fra terrarier, varme, dekoration, vitaminer, levende planter til frostfoder, tørfoder og levende foder m.m. Der vil også være en dyrelæge til stede, for at tjekke sundhed og rådgive om pasning af hobbydyr.

Foreninger står altid klar til at fortælle om deres arbejde, samt give råd og vejledning om lige det hobbydyr, der har din interesse.