Kornsnoge for alle

Kornsnoge for alle medbringer Danmarks største udvalg af kornsnoge i mange forskellige farvevariationer. Både unger og voksendyr.

 

Foder-rotten

Fra vores foderdyrsfirma tilbyder vi Dansk opdrættede foder rotter.

Og fra vores lille private hobby opdræt sælger vi overskydende konge python unger i varierende morpher samt krone gekkoer og sandboaer

Du kan finde os på Facebook.

LYL-Hedgehog.dk

Vi medbringer i år,Afrikanske pygmæ Pindsvin unger , store håndlavede hjul fra udlandet på 30 cm dejlig brede løbebane til pindsvinene og andre dyr. vi har naturligvis også boxo, foder, legetøj, de orginale LYL-cubes og soveposer, bure og toa strø og meget meget mere.

https://lyl-hedgehog.dk/

 

Krybdyrdoktor

Den nye lokale dyreklinik

Hjortekær Dyreklinik er den nye lokale dyreklinik for Lyngby og omegn. Klinikken er det ideelle valg af dyreklinik hvad enten det drejer sig om almindelige konsultationer og vaccinationer, endoskopi eller scanningsdiagnoser, eller større eller mindre operative indgreb.

Vi er tilpas store til at kunne tilbyde næsten alle former for medicinsk og kirurgisk behandling og diagnostik, men samtidig tilpas små til at kunne bevare det personlige forhold til vore klienter. Hos os vil du have den samme dyrlæge til at følge dit dyr hele dets liv.